Podobné články

Hrad Beckov
K Dobročskému pralesu
Arborétum Mlyňany
Predajnianske vodopády
Čákiho kaštiel v Prievoze
10 najväčších plies na Slovensku

Miesta a výlety

Malkia Park - Orechová Potôň

Malkia
2 komentáre

Malkia Park je občianske združenie, ktorého poslaním je nielen poskytovať útočisko pre mačkovité šelmy z cirkusov a z nevhodných podmienok zo súkromných chovov, ale taktiež šíriť osvetu problematiky zvierat a samotnej prírody.

Svoj nový domov V Malkia Parku našli zástupcovia mnohých rodov mačkovitých šeliem (levy, tigre, leopardy, jaguáre, rysy, pumy, gepardy).

Zblízka môžete vidieť gibony, malpy a lemury, papagáje, surikaty či korytnačky.

Malkia Park (Big Cats Rescue) sa stal 5.5.2022 prvou súkromnou zoologickou záhradou na Slovensku a zároveň aj prvou ZOO, ktorá vznikla v samostnej ére Slovenskej republiky.


Ak Vás láka zákulisie starostlivosti o našich zverencov, chceli by ste pozorovať ich výnimočné rituály z bezprostrednej blízkosti a objaviť tie najtajnejšie miesta Malkia Parku, neváhajte a vyskúšajte, aké to je stať sa na jeden deň ošetrovateľom - zážitkové programy Cézar a Kamil, Safari jazda, Nakŕm si ma - levy, tigre, leopardy, medvede, surikaty, opice... čakajú len na Vás:)


Chcete vidieť zvieratká v akcii a dozvedieť sa niečo zaujímavé z ich života?

Každý víkend a cez sviatky počas celej sezóny je pre vás pripravený špeciálny program - komentované kŕmenie, kde uvidíte kŕmenie zvierat ošetrovateľmi a vypočujete si zaujímavosti z ich súkromného života vo voľnej prírode, aj v Malkia Parku:).


Ubytovať sa v penzióne Malkia znamená nielen stráviť noc v tematických izbách, ale hlavne zažiť atmosféru blízkosti exotických zvierat počas celého dňa, zaspávať pri reve levov a vytí svorky vlkov. Ubytovať sa v penzióne Malkia znamená vidieť celý park prebúdzať sa, byť pri kŕmení zvierat, počúvať pozdravy tigrov a sledovať denné rituály parku.


Vyhladli ste počas prehliadky MALKIA Parku? Žiadny problém - v bistre Malkia a Cézar na Vás čaká občerstvenie – teplé jedlá, sladké a slané dobroty, káva, čaj a nanuky podľa aktuálnej ponuky.


Nezabudli sme ani na deti - pre našich najmenších návštevníkov sme v priestoroch MALKIA Bistra pripravili veľký detský svet, kde sa zahrajú deti od 1 do 13 rokov.

V areáli Malkia Parku si môžu deti zaskákať na štvormodulovom trampolínovom ihrisku a taktiež tu nájdete preliezačky a šmýkačky.

Komentáre a hodnotenia

Pre informácie o aktuálnych otváracích hodinách kontaktuje priamo prevádzkovateľa!
7. 5. 2021
Anonymný užívateľ
15. 7. 2020
Anonymný užívateľ

Odber noviniek

Pravidelné informácie o nových udalostiach, zaujímavých výletoch a článkoch.

Problém s komentárom?