Podobné články

Obec Cífer
Obec Čataj
Obec Dechtice
Obec Báhoň
Obec Hamuliakovo
Obec Kuchyňa

Viac od autora

Arborétum Mlyňany
Obec Čataj
Čákiho kaštiel v Prievoze
Obec Michal na Ostrove
Pútnické miesto Marianka
Obec Cífer

Mestá a obce

Obec Blatné

Slovensko Zdola
0 komentárov

Obec Blatné vďaka svojej polohe predstavuje veľmi príťažlivú oblasť pre cestovný ruch v regióne Podunajsko. Je to obec s vybudovanou infraštruktúrou, vrátane komplexného zabezpečenia ponuky služieb všetkého druhu nielen pre vlastných obyvateľov, ale aj pre návštevníkov obce.

Je tu dostatok pracovných príležitostí, podmienky na rozvíjanie podnikania sú vhodné a systematicky podporované, rozvíja sa oblasť poľnohospodárstva a cestovného ruchu. Miesto rekreácie a oddychu pre obyvateľov poskytuje vytvorená ponuka služieb s vybudovanou infraštruktúrou cestovného ruchu pri vodnej ploche, turistickými chodníkmi a cyklistickými trasami v okolí obce.

Obyvatelia majú vytvorené dostatočné možnosti na realizáciu aktivít na využitie voľného času. V obci sú zrekonštruované ihriská a existujú možnosti kultúrneho a spoločenského vyžitia. Obec má vybudované námestie s množstvom verejnej zelene, ktorá dotvára efekt kvality života v ekologicky čistom prostredí.

Obec vytvára dostatočné podmienky na individuálnu bytovú výstavbu, čoho výsledkom je, že mladí ľudia odchádzajú z obce za prácou iba v ojedinelých prípadoch, pretože v obci majú vhodné podmienky pre svoj život a obec sa stáva vyhľadávaným miestom života nových obyvateľov. Občania spoločnými aktivitami prispievajú k systematickému zvyšovaniu kvality života v obci, čo sa prejavuje komplexnosťou ponuky služieb a zabezpečením ostatných potrieb občanov.


Komentáre a hodnotenia

Pre informácie o aktuálnych otváracích hodinách kontaktuje priamo prevádzkovateľa!

Odber noviniek

Pravidelné informácie o nových udalostiach, zaujímavých výletoch a článkoch.

Problém s komentárom?