Podobné články

Obec Dechtice
Mesto Banská Bystrica
Obec Čataj
Mesto Liptovský Hrádok
Obec Veľké Leváre
Obec Blatné

Viac od autora

Obec Kuchyňa
Obec Hamuliakovo
Čákiho kaštiel v Prievoze
Obec Cífer
Mesto Liptovský Mikuláš
Mesto Banská Bystrica

Mestá a obce

Obec Bernolákovo

Slovensko Zdola
2 komentáre

Bernolákovo je obec na Slovensku v okrese Senec. V obci je rímskokatolícky kostol sv. Štefana Kráľa z roku 1355 a kaplnka sv. Anny z roku 1835..

Obec Bernolákovo (pôvodne Čeklís) sa nachádza cca 18 km severovýchodne od Bratislavy. Kostol je v dominantnej polohe na návrší, ktorá vynikne najmä z južnej strany. Stojí neďaleko barokového kaštieľa v opevnenom areáli, ktorý je prístupný východnou bránou. Pred kostolom sa nachádza aj informačná tabuľa, ktorá v niekoľkých jazykoch predstavuje jeho dejiny a takisto pôdorys stavby.


Golf and Country Club Bratislava - Bernolákovo formuje a vytvára športovo-spoločenský  život na slovenskom golfovom poli už od roku 1993. Prvé ihrisko na Slovensku a dnes jediné golfové ihrisko v bratislavskom regióne je situované v historickom areáli barokového kaštieľa z 18. storočia a to približne 6 km od hlavného mesta SR Bratislavy v obci Bernolákovo. Ihrisko má 9 jamiek dĺžky 1691 m, par 62 a jeho charakteristickým rysom je rozmanitosť a neopakovateľnosť úderov. Dvestoročné stromy, úzke dráhy a množstvo pieskových prekážok dáva hre množstvo...


Komentáre a hodnotenia

Pre informácie o aktuálnych otváracích hodinách kontaktuje priamo prevádzkovateľa!
12. 8. 2023
Anonymný užívateľ
21. 5. 2020
Anonymný užívateľ

Odber noviniek

Pravidelné informácie o nových udalostiach, zaujímavých výletoch a článkoch.

Problém s komentárom?